A babydent.hu webshop gondolata már egy ideje érlelődött bennünk férjemmel közösen, de ténylegesen akkor kezdett valósággá válni, miután kislányunk 2016-ban megszületett. Miért pont ekkor? Mint az anyukák többsége, vásárlásaim nagyrészét online intézem. Felfedeztem különböző oldalakat, természetesen a fogápolás kellékeit is szerettem volna így megvásárolni, de nem igazán találtam megfelelő felületet. Külföldi oldalakat böngészve találtunk rá az általunk forgalmazott termékekre, amelyek szakmabeliként és édesanyaként is nagyon meggyőzőek voltak. Gondoltam, ha nekem fogorvosként nem volt könnyű megtalálnom és összeszednem a megfelelő termékeket, hasznos lehetne mások számára, ha egy helyen elérhetővé válnának a baba és gyermekfogápolás minőségi, természetes termékei.

 

Miért pont tőlünk rendelj?

Fogorvosként a prevenció az egyik szívügyem. Már egyetemi éveim alatt elkezdtem a felvilágosítást óvodákban, iskolákban, amelyet később munkám mellett is folytattam. A prevencióra nagyon nagy szükség van! Az általános fogazati állapot elszomorító Magyarországon, ami ellen a felvilágosítással, gondolkodás formálással, rendszeres fogorvosi kontrollal és megfelelően végzett szájápolással sokat tehetünk. Hiszem, hogy a felelősen gondolkodó szülők hozzám hasonlóan fogékonyak és nyitottak az időben elkezdett, és rendszeresen végzett szájhigiéniára, amelyet elsősorban személyes példamutatással segíthetünk elő.

Gondos válogatást követően állítottuk össze termékkínálatunkat, melyet folyamatosan bővítünk.

Szeretnénk egy olyan oldalt kialakítani, ahol az egész család talál magának a minőségi termékeket. Ezért érdemes a babydent.hu oldalunkat rendszeresen látogatni, mert időről-időre újdonságokkal találkozhattok.

Forgalmazott termékeink a magas szakmai követelményeknek megfelelnek, mindemellett környezetünket is óvjuk termékeinkkel, teljesen természetes eredetű alapanyagokból készülnek.

Nem egyszerűn fogkrémet és fogkefét kínálunk, készítettünk korcsoportokra lebontva összeállított csomagokat, amit gyermeked életkorának megfelelően választhatsz ki. Ha bizonytalan vagy, kérdezz bátran, szívesen segítünk a döntésben.

Célunk, hogy a hagyományos drogériás kínálatot olyan termékekkel bővítsük, melyek valóban a legjobb minőségű ősszetevőkből állnak. A termékeket szakmai hozzáértéssel válogattuk ki, csupa olyan készítmény, amit, mint fogorvos és édesanya, magam is szívesen adok gyermekem kezébe. Mi nem csak egy webshop vagyunk, ha kérdésed van, nem tudsz dönteni, szükséged van szakértői véleményre, csak bátran kérdezz! Hamarosan indítjuk blogunkat is, melyben különböző fogászati témákról is szó lesz.

 

Végül rólam: 2010-ben végeztem fogorvosként a Pécsi Tudományegyetemen. Ezt követően Fogászati és Szájsebészeti Klinikán dolgoztam, majd fogszabályozásból szakvizsgát szereztem. 2014 óta magán fogorvosként dolgozom, gyermek és felnőtt fogszabályozás, prevenció és gyermekellátás a szakterületem.

 

Dr. Rostási-Szabó Judit

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés