Összeállítottunk Neked egy rövid kérdezz-feleket, amelyek valószínűleg felmerülhetnek Benned a vásárlás során.

Amennyiben további kérdésed marad megválaszolatlanul, keress bátran bennünket.

 

Részletes leírást, tájékoztatást a BabyDent ÁSZF, valamint az adatvédelmi szabályzat tartalmazza.

 

Milyen fizetési lehetőségek közül választhatok?

  • bankkártyás fizetés a SIMPLEPAY segítségével
  • banki átutalás
    • díjmentes fizetési mód
    • átutaláshoz szükséges információk
Kedvezményezett: BabyDent Bt.
Számlaszám: 11736006-21455395
Sszámlavezető bank: OTP Bank Nyrt.
Közlemény: kiállított számla sorszáma

 

  • utánvét: Amennyiben az utánvételes fizetési módot választod, akkor a termékek vételárát, a szállítási költséget és a készpénz kezelés költségét (utánvétel díj: 400.-) házhozszállítás esetén a futárnak illetve csomagponton való átvételkor a kezelőnek fogod kifizetni.

  

Milyen szállítási lehetőségek közül választhatok?

  • FOXPOST automatánál történő átvétel
  • DPD futárszolgálattal házhozszállítás
  • Személyes átvétel

 

A babydent termékeit többféle szállítási mód közül választva juttatjuk el Neked: FOXPOST terminál segítségével vagy DPD futárszolgálat közreműködésével, illetve személyes átvételt is biztosítunk.

A FOXPOST szolgáltatást javasoljuk, amennyiben elérhető közelségben található egy FOXPOST terminál, továbbá fontos számodra, hogy akkor vedd át a csomagodat, amikor Te szeretnéd. Amennyiben a házhozszállítást részesíted előnyben, mint kényelmi szolgáltatást, akkor a DPD futárszolgálatot javasoljunk.

Vásárlásaid során a szállítással kapcsolatos fizetési feltételre minden esetben igaz, hogy bruttó 10.000,- Ft feletti rendelés esetén átvállaljuk a szállítási költséget mind a FOXPOST, mind a DPD esetében.

  

Mennyibe kerülnek az egyes szállítási módok?

A leggyakoribb szállítási díjtételeket a a következő táblázat szemlélteti

szállítási mód 10.000,- Ft alatt 10.000,- Ft felett
FOXPOST csomag automata 500,- Ft ingyenes
DPD futárszolgálat (előre utalás, bankkártyás fizetés) 990,- Ft ingyenes
DPD futárszolgálat (utánvétes fizetés) 1.490,- Ft ingyenes
Személyes átvétel ingyenes ingyenes

 

A fenti táblázat a legjellemzőbb szállítási módok árait tartalmazzák. Amennyiben egyedi igényed van a szállítással kapcsolatban, kérjük jelezd felénk.

További részleteket itt olvashatsz: https://babydent.hu/aszf/

 

Mikor kapom meg a csomagom?

A kézbesítés jellemzően a megrendelésed visszaigazolását követő 1-3 munkanapon belül megtörténik. Amikor a csomagod átadásra került a kézbesítő partnerünk felé, értesítést küldünk neked. (Az ÁSZF szerint az általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 5 munkanapon belül történik, részleteket itt olvashatsz: https://babydent.hu/aszf/

 

Mikor kézbesíti a DPD futárszolgálat a csomagomat?

A DPD Magyarországon a csomagodat a felvételt követő munkanapon munkaidőben (8-18 óráig) szállítja ki.

Minden csomag vonalkódos csomagcímkével van ellátva, amely lehetővé teszi a csomag díjmentes elektronikus nyomon követését a szállítás során és az átvételi elismervény letöltését a www.dpd.hu honlapon a csomagkereső segítségével.

 

Hogyan tudom átvenni a csomagomat a FOXPOST terminálnál?

FOXPOST rendelést a szállítási módoknál tudod kiválasztani, ahol megadhatod, melyik automatánál szeretnéd átvenni a csomagodat. A megrendelés ellenértékének beérkezését követően értesítő emailt kapsz, amiben szerepelni fog a FOXPOST terminál nyitásához szükséges egyedi kód. Ezt a kódot kell megadnod a FOXPOST terminál számpadján, s utána kinyílik a csomagodat tartalmazó rekesz ajtaja. Ezt a szállítási módot bankkártyás fizetés, valamint banki átutalás választása esetén biztosítjuk számodra.

 

Hol tudom átvenni személyesen a csomagomat?

Személyes átvételt biztosítunk a Székesfehérvár, Lehel utca 29. szám alatt. Természetesen a személyes átvétel ingyenes, azonban időpontot előre szükséges egyeztetned.